Gastouder Wendy van ‘t Hart

Ik ben Wendy van ‘t Hart, getrouwd met Ron en moeder van 2 zonen, Tim (1998) en Bram (2000). Ik heb ruim 4 jaar ervaring als gastouder. Voorheen heb ik buitenshuis gewerkt in de zwakzinnige inrichting Ursela te Nieuwveen en als groepsleidster op peuterspeelzaal ‘t Roefje in Rijsenhout, maar om optimaal te kunnen genieten van mijn kinderen heb ik ervoor gekozen om mijn gezin en werk te combineren als zelfstandig ondernemend gastouder. Ik vind het belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren voor de opvang van uw kind. Uw kind zal dan ook in mijn huiskamer en in de warmte van mijn gezin zijn/haar dag beleven temidden van de gezellige boel van beesten dat bestaat uit een hond, kat, papagaai en achter de tuin houden de buren paarden in de stal die we onder begeleiding kunnen bezoeken. Kinderen lopen als een rode draad door mijn leven. Ik ben opgegroeid in een grote familie waar altijd kinderen aanwezig zijn, moeder van 2 zonen en naast de opvang actief op school als overblijfmoeder en als lid van de ouderraad. Ik houd ervan duidelijk en open te zijn naar zowel de kinderen als de ouders. Binnen een cirkel bied ik duidelijke grenzen aan waar de kinderen veilig kunnen spelen. Wanneer ze buiten deze cirkel treden krijgen de kinderen niet alleen een nee, maar praten we hierover en bied ik een heldere uitleg en regels. Ik vind het belangrijk dat kinderen onderling leren samen uit een geschil te komen door eerst gezamenlijk een oplossing te vinden voordat ik tussenbeide kom. Zodat ze in de beschermde, liefdevolle omgeving van Beestenboel kunnen oefenen en zich in de eerste zo belangrijke levensjaren veilig kunnen ontwikkelen.

Kinderopvang Beestenboel

Beestenboel is een innovatieve kinderdagopvang voor kinderen tussen 3 maanden en 13 jaar voor 4 dagen in de week. Dit betekent dat Beestenboel aan de voorwaarde voldoet en ruimte biedt om doorlopend 6 kinderen op te vangen. Beestenboel heeft binnen en buiten speelvoorzieningen. In de huiskamer kunnen de kinderen spelen en knutselen met het aanwezige speelgoed. Naast gastkinderen vangt Wendy een hond, kat en papagaai op. Er is een tuin aanwezig waar de kinderen buiten kunnen spelen. En achter de tuin houden de buren paarden in de stal die onder begeleiding bezocht kunnen worden. Kortom een echte beestenboel met voldoende ruimte voor ontplooiing van uw kind.

Ik werk samen met Gastouderbureau Het Speelkwartier. Dit betekent dat de opvangkosten van uw kind door het rijk en uw werkgever deels kan worden vergoed. Dit alles volgens voorwaarden, wet kinderopvang 2005. Meer informatie over wet kinderopvang 2005 vindt u op www.toeslagen.nl.