Gastouder Yolanda Beuling

Ik ben Yolanda Beuling, moeder van zoon Bryan (1998) en Quyaro (2011). Als zelfstandig ondernemend gastouder ben ik bijna 20 jaar werkzaam in mijn kinderopvang La Bisca. Ik voldoe aan de deskundigheidseis gesteld in de Wet Kinderopvang en sta geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer 198759198. Ik heb een afgeronde MBO Helpende Welzijn opleiding, een geregistreerd kinder EHBO certificaat en ruim 20 jaar ervaring als gastouder. Ik zet gastouderopvang in een ander kinderdaglicht  door La Bisca als een kleinschalig kinderdagverblijf te benaderen. 

De ouders die voor La Bisca kiezen kiezen voor persoonlijke opvang met zeer veel ruimte voor ontwikkeling van het kind .

Kies je voor opvang bij La Bisca dan blijf je in principe tot aanvang van de basisschool ( uitzonderingen daargelaten)

Daar investeren wij van beide kanten heel veel energie in!

 Ik beschouw het opvangen van kinderen als een vak en zie dit ook als een fulltime baan. Dat betekent dat ik zeer professioneel bezig ben met de opvang van uw kind. Ik werk met thema's die aansluiten in de belevingswereld van het kind en koppel daaraan activiteiten. ik ben creatief bezig met de verschillende jaargetijden en spring in op actuele gebeurtenissen . Het spelen, praten, voorlezen, zingen en knutselen met kinderen vergroot de woordenschat spelenderwijs. Ik vind het belangrijk om goed te communiceren met de kinderen, niet alleen grenzen aangeven, maar ook uit te leggen waarom iets wel of niet mag. Om de zorg van uw kind goed op elkaar af te stemmen is de communicatie naar elkaar toe belangrijk .Persoonlijke opvang !!


Ook komen de 3 RRR voor in mijn opvang, Rust Regelmaat Reinheid...ik vind het erg belangrijk dat kindjes goed slapen, van slapen groei je en krijg je voldoende energie om te ontwikkelen.

Mede daarom handteer ik een minimale afname van 8 uur per dag, ieder kindje kan meedoen met de activiteiten, ook bv de liedjes zingen voor een eet moment is voor een kindje een grote vorm van herkenning maar deze 8 uur staan ook voor een goede hechting ! ( daarom wil ik niet dat dit overgeslagen wordt)

 Ik maak gebruik van een dagschriftje zodat u thuis ook nog eens rustig kunt nalezen wat uw kind die dag heeft beleefd in La Bisca. Kortom La Bisca is een professionele kinderdagopvang waar uw kind liefdevol wordt opgevangen in de huiselijke omgeving.

Kinderopvang La Bisca

La Bisca is een kinderdagopvang voor kinderen tussen de leeftijd van 3 maanden en 13 jaar. Er is doorlopend ruimte voor 6 kinderen voor 5 dagen in de week. La Bisca heeft een apart speelgedeelte op de benedenverdieping ingericht grenzend aan de kindvriendelijke tuin met speeltoestellen, blokken eiland en een wipwap Verschillende speeltuintjes zijn in de rustige en kindvriendelijke omgeving Natuurlijk brengen we met mooi weer regelmatig een bezoek aan de Toolenburgseplas. Kortom voldoende ruimte voor ontplooiing van uw kind.

Ik werk samen met Gastouderbureau Het Speelkwartier. Dit betekent dat de opvangkosten van uw kind door het rijk en uw werkgever deels kan worden vergoed. Dit alles volgens voorwaarden, wet kinderopvang 2005. Meer informatie over wet kinderopvang 2005 vindt u op www.toeslagen.nl.