Gastouder Jacqueline Maas

Ik ben Jacqueline Maas, getrouwd met Eelco en moeder van twee dochters. Amber (1995) en Naomi (2002). De zorg voor mijn gezin en mijn werk als gastouder heb ik samengebracht als zelfstandig ondernemer in de start van mijn eigen kinderopvang Maja de Bij. Met mijn afgeronde opleiding MBO Helpende Welzijn en het geregistreerd kinder EHBO certificaat, voldoe ik aan de deskundigheidseis gesteld in de Wet Kinderopvang. Als gastouder sta ik geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, onder het nummer 170324953. Ik geniet van de ontwikkeling van kinderen en vind het leuk dat ik als gastouder het proces van opgroeien van een kind mag begeleiden. Ik bekijk ieder kind als een uniek persoon en vindt het een uitdaging om op zoek te gaan naar zijn of haar eigen kwaliteit. Het stimuleren van de creativiteit op kind niveau, komt in Maja de Bij veel aan bod. We knutselen, tekenen en verven geregeld in Maja de Bij. Ik vind het belangrijk dat kinderen veel buiten kunnen zijn en in aanraking kunnen komen met de natuur. Wij zullen er geregeld op uit trekken met de bakfiets en de natuur echt gaan beleven door de blaadjes en bloemetjes als kleine bijtjes te gaan ruiken en voelen. Ik werk met een dagindeling zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn en er regelmaat in de dag terug komt. Ik vind het van belang dat kinderen later kunnen terugkijken op een fijne jeugd en goede herinneringen overhouden aan het spelen met hun vriendjes bij Maja de Bij.

Kinderopvang Maja de Bij

Kinderopvang Maja de Bij is een kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Bij Kinderopvang Maja de Bij kunnen we veilig binnen spelen met het aanwezige speelgoed, buitenspelen, genieten van de natuur, zingen, dansen, knutselen, lezen en gezelschapsspelletje doen. In de directe omgeving is een speeltuin en een speelveld, die regelmatig bezocht wordt en waar meerdere kinderen uit de buurt samenkomen. Kortom voldoende ruimte voor ontplooiing van uw kind.

Ik werk samen met Gastouderbureau Het Speelkwartier. Dit betekent dat de opvangkosten van uw kind door het rijk en uw werkgever deels kan worden vergoed. Dit alles volgens voorwaarden, wet kinderopvang 2005. Meer informatie over wet kinderopvang 2005 vindt u op www.toeslagen.nl.