Gastouder Annemieke den Hoet

Ik ben Annemieke den Hoet, getrouwd en moeder van zoon Mirk (04-09-2008) en dochter Bastiënne (26-07-2010). Ik voldoe aan de deskundigheidseis gesteld in de wet kinderopvang en sta geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Ik heb een afgeronde MBO-SPW3 opleiding, een geregistreerd kinder EHBO certificaat en ruime ervaring in de kinderopvang als groepsleidster op een babygroep, leidster bij de naschoolse opvang en als leidster en voorzitster van een scoutingclub. De zorg voor mijn gezin en mijn werk als leidster heb ik samengebracht als zelfstandig ondernemend gastouder, in de start van mijn eigen kinderopvang De Mini’s. Ik geniet van de ontwikkeling van kinderen en vind het leuk dat ik als gastouder het proces van opgroeien van een kind mag begeleiden. Rust, Regelmaat en Reinheid in de kinderopvang vind ik op zich belangrijke doelen. Maar, enige flexibiliteit in rust en regelmaat moet mogelijk zijn om een uitstapje met de hele groep naar bijvoorbeeld de speeltuin te maken. Duidelijkheid naar een kind toe, staat bij mij meer centraal. Ik vind het belangrijk dat een kind vooral positief gestimuleerd wordt en ik zal dat vooral doen door goed gedrag van het kind te prijzen met woorden. Ik werk met een dagindeling zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn en er regelmaat in de dag terug komt. We knutselen, tekenen, verven en bakken geregeld lekkere dingen in de De Mini’s. Ik vind het belangrijk dat kinderen sociaal vaardig worden en later kunnen terugkijken op een fijne jeugd en goede herinneringen overhouden aan het spelen met hun vriendjes bij De Mini’s.

Kinderopvang De Mini’s

Kinderopvang De Mini’s is een innovatieve kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Doorlopend is er ruimte voor 5 kinderen op te vangen voor 4 dagen in de week. Bij Kinderopvang De Mini’s kunnen we veilig binnen spelen met het aanwezige speelgoed, zingen, knutselen en lezen. Buiten is een veilig ingerichte tuin. En in de directe omgeving zijn verschillende speeltuinen die regelmatig bezocht worden. Kortom voldoende ruimte voor ontplooiing van uw kind.

Ik werk samen met Gastouderbureau Het Speelkwartier. Dit betekent dat de opvangkosten van uw kind door het rijk en uw werkgever deels kan worden vergoed. Dit alles volgens voorwaarden, wet kinderopvang 2005. Meer informatie over wet kinderopvang 2005 vindt u op www.toeslagen.nl.