Gastouder Jacqueline Basset

Ik ben Jacqueline Basset, getrouwd met Noisa, moeder van zoon Robin en dochter Joelle. Een paar jaar geleden heb ik besloten om mijn baan als leidinggevende op kinderdagverblijf Duimelot in Schiphol-Rijk te beëindigen en de zorg van mijn gezin te combineren in een baan als gastouder. Dit is mij zo goed bevallen dat ik in 2007 de stap heb genomen om als zelfstandig ondernemend gastouder werkzaam te zijn in mijn eigen kinderopvang Het Zonnestraaltje. Uw kind zal kunnen stralen in de warmte van mijn gezin en liefdevol verzorgd worden in de huiselijke omgeving van mijn woning. Het is belangrijk dat uw kind zich "thuis" voelt en met de andere gastkinderen en mijn gezin een fijne dag kan beleven. Uw kind zal leren omgaan met andere kinderen, leren delen en spelen. Ik zal uw kind begeleiden in het zelfstandig worden ter voorbereiding op de basisschool. We doen gezellig spelletjes, knutselen, lezen of de kinderen kunnen naar buiten in de tuin lekker vrij spelen met het aanwezige speelgoed. Voor de kinderen in Het Zonnestraaltje vind ik het leuk om hun avonturen op te schrijven in een schriftje zodat u als ouder ook weet wat uw kind die dag heeft beleefd. Kortom Het Zonnestraaltje is een professionele kinderdagopvang waar uw kind liefdevol wordt opgevangen in de huiselijke omgeving.

Kinderopvang Het Zonnestraaltje

Kinderopvang Het Zonnestraaltje is een kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Doorlopend is er ruimte voor 5 kinderen voor 5 dagen in de week. In de huiskamer kunnen de kinderen spelen met het aanwezige speelgoed. Er is een veilig ingerichte tuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. In de directe omgeving zijn verschillende speeltuinen die regelmatig bezocht worden. Kortom voldoende ruimte voor ontplooiing van uw kind.

Ik werk samen met Gastouderbureau Het Speelkwartier. Dit betekent dat de opvangkosten van uw kind door het rijk en uw werkgever deels kan worden vergoed. Dit alles volgens voorwaarden, wet kinderopvang 2005. Meer informatie over wet kinderopvang 2005 vindt u op www.toeslagen.nl.